Ny hjemmeside

Ny hjemmeside

Har du brug for en ny hjemmeside?

Hvis du er indehaver af en virksomhed, så er en hjemmeside næsten uundværlig for dig. Hjemmesiden er dit ansigt udadtil på nettet. Igennem hjemmesiden kan du fortælle dine kunder og potentieller kunder om dine produkter, ydelser, priser, åbningstider, kontaktinformationer osv.

Hos mig får du en hjemmeside, som opfylder de ønsker du har til design, funktionalitet og vedligehold. Jeg tager mig af alt det tekniske, så du kan koncentrere dig om andre ting. Jeg rådgiver i brugen af hjemmesiden, så du i fremtiden selv kan styre sidens indhold. Det hele får du til en fornuftig pris.

Læs mere om mit produkt herunder, eller kontakt mig her for at få et uforpligtende tilbud på din nye hjemmeside.

Hjemmesidens indhold

Siden bygges i et CMS-system, således at du selv kan styre alt indhold på siden. Det vil sige at du selv kan rette i tekster, indsætte billeder, oprette nye undersider, slette undersider osv. Har du ikke selv mulighed for eller tid til at vedligeholde siden med nyt indhold, kan jeg også stå for dette.

Jeg sætter siden op i CMS-systemet Umbraco. Umbraco er et solidt, anerkendt og brugervenligt CMS-system, som ikke sætter nogle begrænsninger for, hvad der kan lade sig gøre. Sidst men ikke mindst skal det nævnes, at Umbraco er en dansk opfindelse, og fortsat udvikles i Danmark.
Du får naturligvis en gratis gennemgang af brugen af Umbraco, hvis du ønsker det.

Søgeoptimering - Bliv synlig på Google

Det er vigtigt at din side er synlig på nettet, eller med andre ord; at folk kan finde siden via en søgemaskine som eksempelvis Google.
Det kaldes søgeoptimering eller SEO, når man tager højde for en hjemmesides placering i en google søgning på et specifikt ord eller sætning. Når jeg laver en hjemmeside til dig, tages der højde for en lang række tekniske ting inden for søgeoptimering af siden. Ud over de tekniske ting rådgiver jeg også i, hvordan du får lavet noget fornuftigt og søgemaskinevenligt indhold til din side. Det vil sige; hvordan du laver gode tekster, overskrifter, billeder osv.
Generel rådgivning om søgeoptimering er altid gratis, når du får lavet en ny hjemmeside hos mig.

Trafik - Hvor mange besøger min side?

Trafikken på din hjemmeside, altså de personer som besøger siden, overvåger man typisk med eksempelvis Google Analytics. Google Analytics er en gratis service fra Google, som giver dig mulighed for at få en masse viden om trafikken på din side. Med Google Analytics kan du bl.a. se hvor mange besøg din hjemmeside har, hvilke undersider de besøgende besøger mest, hvilke undersider de besøgende bruger mest tid på, hvor de besøgende kommer fra og meget mere. Jeg sætter din hjemmeside op, sådan at du fra den første dag efter udgivelsen af siden, kan følge med i trafikken på din side. Du får naturligvis en gratis gennemgang af brugen af Google Analytics, hvis du ønsker det.